Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Sanni ja laatikkopäivät" by Tuula Pere & Elina Johanna Ahonen " eBook PDF Kindle ePub Free

Sanni ja laatikkopäivät

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sanni ja laatikkopäivät
  • Author : Tuula Pere & Elina Johanna Ahonen
  • Release Date : January 15, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 11000 KB

Description

Miksi ihmeessä kotiportaiden edessä seisoo pakettiauto, jonka kyljessä lukee Muutto-Matti ja pojat? Sanni kokee elämänsä yllätyksen juuri ennen koulunalkua. On haikeaa hyvästellä tuttu ympäristö. Onneksi kiltti kerhotäti ymmärtää Sannin muuttosuruja.


Marjolahti ei loppujen lopuksi olekaan hassumpi paikka. Tutuiksi tulevat pian naapurin veljekset, jotka kulkevat aidanraosta leikkimässä Sannin puutarhassa. Tiukka opettaja osoittautuu reiluksi, ja Sanni selviää jopa koulun laatikkoruokapäivistä. Vanha harmoni keikkuu, ja Sanni ja opettaja löytävät yhteisen sävelen.


Sanni ja laatikkopäivät on ilmestynyt myös englanniksi nimellä Stella and the Berry Bay ja ruotsiksi nimellä Saga Flyttar.


Kirjoittaja Tuula Pere on helsinkiläinen lakimies, joka on työnsä ohessa julkaissut useita lastenkirjoja ja runoja. Hän on toiminut monipuolisesti useissa suurissa teollisuusyrityksissä mm. konsernin viestintäjohtajana, markkinointijohtajana, henkilöstöpäällikkönä ja lakimiehenä. Parhaillaan Tuula Pere viimeistelee sananvapauskysymyksiin liittyvää väitöskirjaansa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.


Kirjan kustantaja Wickwick on suomalainen lastenkirjoihin erikoistunut kustantamo. Se julkaisee lasten kuvakirjoja, romaaneja ja runoja. Teosten lämmin ja suvaitsevainen maailmankuva luo rauhallisen taustan satuelämyksille, jotka ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisille.


Download Books "Sanni ja laatikkopäivät" PDF ePub Kindle